top of page

TÄSTÄ SE ALKAA

Ensimmäinen blogipostaus. En voi sanoa olevani kokenut bloggaaja, itseasiassa kiinnostukseni ensimmäiseen blogiini lopahti jo kahden postauksen jälkeen. Viimeisen muutaman kuukauden aikana olen kuitenkin selaillut joitain hääblogeja inspiraation toivossa ja ajattelin että miksen alkaisi itsekin kirjoittamaan.

Esittelenpä lyhyesti itseni. Olen 27-vuotias opiskelija. Venäjän, englannin ja psykologian opintojen lisäksi suoritan opettajan pedagogisia opintoja. Rakastan matkustamista ja elokuvia, vietän mielelläni aikaa ystävien kanssa syöden ja juoden, tykkään maalata (kun siihen löytyy aikaa), tykkään tehdä pieniä DIY-projekteja, käyn mielelläni lenkillä ja treenaamassa ja harrastan kaikkea vapaaehtoista venäjän kieleen ja kulttuuriin liittyvää toimintaa. Minusta ja sulhasesta voisin kirjoittaa tekstiä parin sivun verran, mutta onneksi meistä kahdesta löytyy info kohdasta ME.

Miksi Rustic Vintage Dreams? Blogin nimi kuvaa sitä, millaisten haluan meidän häiden olevan. Ripaus rosoisuutta ja tilkka vanhanajan glamouria.

Inspiraatioina häiden teemaan ovat 1920-luku, iki-ihana Great Gatsby, rustiikkisuus ja boheemisuus, art deco-tyyli niin vaatteissa kuin koristelussakin, ja kaupunkilaisia nuoria kun ollaan - urbaani ja rosoinen ympäristö. Kaikki nämä vaikuttavat niin hääpaikan valintaan, koristeluun kuin pukeutumiseenkin.

Tervetuloa siis lukemaan blogiani, hakemaan inspiraatioita ja kommentoimaan. Enjoy!

Vintage Table Setting
Mrs. Bride, Mr. Groom
The Bride and Groom's Shoes 2015-3-3-19:31:31
bottom of page