top of page

Hääkuntoon kolmessa kuukaudessa

Tik tok, sanoo kello, ja se aika vaan juoksee. Juoksisinpa itsekin yhtä nopeasti. Juhannuksen jälkeen ei ole jotenkin vaan lähtenyt viikko käyntiin. Kaiken valvomisen ja lihansyönnin jälkeen on tosi väsynyt olo, ja keskittyy vain siihen, ettei nukahtaisi työpaikalla. Onneksi palasin normaaliin ruokailurytmiin, eikä tule ahmittua makkaraa keskellä yötä. Tai syötyä juustokakkua possunlihavartaiden päälle.

Pakko sanoa, että tällaiset viikonloput ja juhlat häiritsevät aika paljonkin treenirutiinia ja väsyttävät aivan mielettömästi. Pari päivää sitten lähdin innolla lenkille. Oli vain 5km lenkki tiedossa loppuspurtteineen, mutta 2km kohdalla tuli sääret niin kipeiksi, että oli pakko kävellä takaisin. Yritin juosta viimeiseen asti, mutta se ei vaan lähtenyt. Jos ei tänäänkään lähde treenit sujumaan, pitääpä miettiä uusiksi tämänhetkistä ruokavaliota.

Olin aika innoissani Ruisrockista ja ajattelin ostaa 3 päivän lipun, mutta ehkä olisi parempi keskittyä syömään hyvin ja tehdä tunnollisesti muutama hyvä lenkki. Säästyy rahat ja tulee morkkiksen sijaan hyvä fiilis :)

bottom of page