top of page

Viisi päivää pääpäivään.

Nyt jännittää. Enää 5 kokonaista päivää häihin, ja täällä Helsingissä minä vaan kökötän, vaikka haluaisin hoitaa kaikki jäljelle jääneet hääasiat kuntoon. Viikonloppuna tuli hoidettua kuitenkin aivan huikea määrä juttuja:

- Ostin korvikset ja rannekorun, ja molemmat sopivat tyyliltään hiuskoruuni!

- Kävin koemeikissä Hiushuone Kerhossa, ja aika hyvin saatiin ideoitua päivän lookki. Huom! Kuvissa on kylmä valo, joten en tule näyttämään normivalossa ihan niin kalpealta. Myös kulmakarvat tulevat olemaan vähemmän tummat ja voimakkaat (ja paremmin muotoillut).

Tykkäsin miten meikkaaja Ninni toi silmäni esiin. Sovittiin kuitenkin, että laitan itse ripsarini, sillä saan ripsiharjan kanssa näyttämään ne paljon pidemmiltä, kuin meikkaaja siveltimen kanssa.

- Kävin myös koekampauksessa Hiushuone Kerhossa. Annoin Timon tehdä taikojaan ja aika nopeasti tuli juuri sellainen kampaus, kuin halusinkin. Makutuomareiksi sain mukaani kaasoni Katjan ja morsiusneitoni Daryan, sekä ystäväni Sarin. Heistä oli tosi paljon apua. Ja Timo on aivan ihana, sillä hän otti pikkutarkat ohjeeni ja inspiraatiokuvani erittäin hyvin vastaan.

- Kävin häämekon välisovituksessa ennen lopullisia korjauksia Zazabellassa. Kaikki meni oikein hyvin ja asiakaspalvelu pelasi (toisin kuin ensimmäisessä sovituksessa, josta kirjoitan myöhemmin).

- Käytiin ostamassa sulhaselle kauluspaita, hääkengät ja rusetti. Tämä kävi aika kivuttomasti ja saatiin kaikki sopimaan täydellisesti kokonaisuuteen. Päädyttiin ruskeisiin kenkiin, koska ne sopivat hyvin tummansiniseen pukuun, ja koska halusimme jotakin hieman erilaista (=ei mustaa). Kengät hankimme Kop Kolmion Nilson Shoes -kaupasta, rusetti ja kauluspaita napattiin Haloselta.

- Kävin askartelukaupassa ja askarreltiin loput ohjelmat tyttöjen kanssa. Tappelin printterin kanssa muutamaan otteeseen, mutta saatiin silti aika vauhdikkaasti tehtävän suoritettua.

- Pidettiin kaasojen ja bestmanien viimeinen yhteismiitti, jossa käytiin perusteellisesti pe- ja la-päivien ohjelmat. Valitettavasti yksi kaasoistani joutui luopumaan tehtävästään, joten kokoustettiin pienemmällä porukalla. Tehtäviä tuntui riittävän vaikka kymmenelle hengelle, mutta uskon että tiimi pärjää. Minulla on vahva luotto näihin tyyppeihin. <3

- Ex-temporena päätin käyttää sunnuntai-iltani kämpän siivoamiseen. Järjestelin olohuoneemme uudelleen, imuroin ja pesin lattiat, jotta olisi mukavaa, tilavaa ja siistiä laittautua hääpäivänä. Harley oli positiivisesti yllättynyt, kun tuli jalkapallotreeneistä, joten olohuoneen muodonmuutos oli great success!

Tällä hetkellä yritän hahmottaa, mitä vielä puuttuu ja mitä pitää vielä askarrella ja sopia, joten pientä updatea siitä myöhemmin. Ihanaa, että töissä pääsee hetkeksi irtautumaan häähössötyksestä, mutta parin päivän päästä painetaan häähommaa täysillä.

May the wedding force be with you.

bottom of page