top of page

Say yass!! to the dress


Drum roll! Vihdoinkin on tullut aika latailla kuvia häistä ja ajattelin, että on hyvä aloittaa tämän morsmaikun häämekosta. Häämekkohan on joillekin se hääpäivän tärkein juttu. Ja onhan se mielettömän siistiä jos näytät hääpäivänäsi kauniilta ja tyylikkäältä. Häämekkoa aletaan metsästää jo vuosi ennen juhlia. Ja kannattaakin aloittaa ajoissa. Osa kokeilee pariakymmentä mekkoa ennen sen oikean löytämistä. Osa kokeilee viittä. Itselleni mekko ei ollut niin tärkeä kuin esimerkiksi ruoka ja musiikki. Tärkeintä oli, että mekko sopii omaan tyyliin, mahtuu päälle, mekossa on mukavaa istua JA tanssia, mekossa pystyy hengittämään (aika tärkeää btw näin jännänä päivänä) ja mekkoa ei tarvitse säästää tuleville sukupolville. Joten tässä olisi nyt muutama kuva mekosta, jolle sanoin "kyllä!".

Omassa mekossani ihastuin paljetti- ja helmikoristeltuun sydänpääntieyläosaan, jonka kuvio henkii 20-lukua, sekä rentoon tyllihelmaan. Tykkäsin myös siitä, että pukuun sai vetoketjukiinnityksen. Puku oli tosiaan erittäin mukava päällä, ja ompelija kavensi pukua niin, että se pysyi tiukasti päällä koko illan.

Itseäni kyllä kiinnostaa, mitkä kriteerit muilla on häämekon valinnassa. Vaikuttaako valintaan enemmän rentous, käytännöllisyys ja hinta vai mennäänkö sillä periaatteella, että hinnasta ja mukavuudesta viis, kunhan on maailman kaunein? :)

bottom of page